Pepp

Känner lite pepp inför morgondagen, det ska bli skoj :D
Även ifall väckarklockan står på 4.45.. snark knark :z

Har köpt en ny plattång äntligen, kommer i brevlådan snar hoppas jag ^^
Hoppas även Sars mamma har tid att fixa mitt hår, skulle va wunderbaum 8D
Wooh.

Meeen, vet inte hur jag ska kunna sova.. blir väl någon timmes sömn förhoppningsvis :))

Jadu

Ja, det är ju lite mindre än två veckor veckor kvar tills jag fyller 19.. börjar bli gammal och grå 8)
Satt nämligen och käka frukost imorse när det högg till i ryggen, så fick lägga mig ner 8(  så har gått runt på IKEA halva dagen med ryggvärk, (sådär lite så det blir jobbigt att andas ibland).

Fan, tänkte skriva något smart.. men glömde :D

Imorrn blir det iallafall stan med mami, ska leta presenter åt mig själv :D
Även göra lite tråksaker som att gå till optikern :<


peas out!

Glad Påsk

Ja, kan ju börja med att säga Glad Påsk och hoppas ni haft en bra helg, och att ni väger några kilon mer med all mat och godis ;D

Har precis kommit hem från mormor, träffat kusiner och sånt.. alltid trevligt, pratade om snuskiga bilskolelärare och stalkers ^^ Intressant sådär 8)

Utgång i fredags, också väldigt intressant, haha :D Missa buss, missa score, gå före i kön, tändare med lampa, en person = två personer (?), "ville bara säga att du är snygg", vara på, och som avslut danssteg som slutade på akuten.. hahah :D Det borde vi göra om Louise, bästa kvällen på läänge :D

Har lite planer inför lovet också, känns skönt.. imorrn är det ett inplanerat besök till IKEA till att börja med, har velat åka dit ett tag nu så det blir skoj :D


Hmmmja.

Baka baka liten kaka

Idag har jag och Emma (efter massa spring i stan och på våxnäs och åkt massa olika bussar hit och dit)  bakat hela dagen.. så nu har jag magknip :D
Men det blev väldigt gott (man ska inte underskatta sprut) måste jag säga, och det såg proffsigt ut (med blommor och basilika).. synd att vi inte skulle ha värsta kalaset ;D Och för tillfället känns det som jag inte vill se eller äta choklad på en vecka eller två.. vilket kommer bli ungefär 20 minuter kanske.. hm.Milkshake

image26


Ja, här sitter man då en stund senare med en banan&chokladmilkshake i handen.. jag klagar inte.

Blogga

Jag läser gärna andras bloggar, men så fort det kommer till min egna blogg så tänker jag att jag inte har något att skriva, men de flesta bloggar innehåller bara vardagliga saker så.. jag får väl försöka skriva lite oftare, och inte bara ordbajsa som det känns att jag gjort innan.

Fast nu när jag kände att jag ville skriva kom jag på att jag inte direkt gjort så mycket idag. Hjälpt pappa att fixa med dörrarna bara (vi målar om, IGEN.. vad är det med föräldrar och renovera saker egentligen, det tar ju aldrig slut) och så har jag ju självklart pluggat inför morgondagens roliga prov. Woh!
Läste i NWT att det skulle regna hela veckan också, jag är inte så peppad.. ser däremot fram till torsdag då jag och Emma ska fixa med våran text&mepro ;D Sen kanske det blir lite ledigt på fredagen.. hm.
Är ju bara 1,5 vecka ungefär kvar till påsklovet.. gooodis :D Ska försöka skramla ihop pengar till GBG också, någon som är sugen?

På tal om sugen skulle jag kunna döda för en godispåse just nu känner jag :< blir kanske en banan och chokladmilkshake snart, lite nyttigare men inte lika gott tyvärr..

Ovisshet

Ja, det är nästan en av dom jobbigaste känslorna tycker jag.. att inte veta.  Skulle kännas mycket bättre ibland att ha det svart på vitt, men när det kommer till en själv så kan det vara jättesvårt att säga vad man egentligen tycker, om man inte riktigt vet.
Men att inte veta, men tar det på ett sätt som kanske inte var menat om man bara vågat fråga hur det egentligen är..
Nu blir det mest bara svammel känner jag eftersom jag ska springa till bussen, får hoppas att jag själv förstår när jag läser igenom det sen..

I-landsproblem

Dagens I-landsproblem:
Sitta och skriva en uppsats om barnarbete och tycka synd om sig själv för att det är så jobbigt..