tyst

Nu har alla precis åkt, en efter en, vissa kommer jag se igen redan imorgon, även ifall det inte känns som det nu, medan jag kanske inte träffar vissa förrens om över ett halvår, och det känns jävligt ensamt..

...

sccch...

Dubbelmoral-inlägg

Här kommer ett inlägg med dubbelmoral, jag klagar helt enkelt på folk som klagar.. ni får stå ut med det. Ni kanske förstår min poäng så småningom.
För är det något jag kan tycka är jobbigt är det när folk klagar på allt, tycker jättesynd om sig själv eller är negativa. Gärna alla tre samtidigt. Klart alla kan ha dåliga dagar eller att skoj-klaga/sarkasm-humor, men bara dom där människorna som aldrig kan sluta bitcha om vartenda jävla problem.. håll käften istället om du aldrig kan säga något positivt.
Klart många har detta som personlighetsdrag och gör det utan att tänka sig för, men när folk wajnat för länge hör jag bara "blablabla" ungefär.
Så, nog med hat från mig idag. Inlägget försvinner säkert snart ändå, så passa på att njuta av det.

Lat

Ja, nu har de flesta skrivit flera inlägg om student, bal och allt va världen har att erbjuda. Men inte jag.
Och inte tänker jag skriva om det just nu heller, min fot har efter festival, hoppandes runt i stockholms tunnelbanor, halkandes runt på stan med kryckor (aj), och efter diskning i 12 timmar mått bättre.
Så det blir att hoppa tillbaka till soffan eller sängen, ack dessa valmöjligheter.

Crabsong

Helt meningslöst men ack så bra


Smidigt

Ja, nu har jag överfört bloggen till publishme.se istället, gick fortare än vad jag trodde. Helbra.
Trycke i mig 3 mackor med potatissallad nyss, så kommer mamma hem och säger att vi ska beställa pizza, typ neeej, jag som inte ens gillar potatissallad egentligen men var så hungrig så jag kunde inte låta bli, så ska dom beställa pizza. Jääla oflyt hela tiin.
Har solat 3 dagar i rad (typ, jag och Sara är lite för rastlösa) så har fått lite grundfärg, känns bra, förutom det att jag i tisdags brände rygg och knäveck och under gårdagen brände magen, blev lite svårt att sova under natten kan jag säga.

Men nu är det bara en vecka kvar också, tjiihoo!