Home sweet home

Eller ja, det känns inte så home sweet home faktiskt, längtar som tusan tillbaka till Göteborg, fy bubblan. Funderar starkt på hur lång tid/jobbigt det skulle vara att cykla dit.. hm..
Men för tillfället sitter jag i soffan hemma hos Louise och har gammalt blod (oboy) på tröjan, det är också bättre än home sweet home, med blodet och allt.
Vi satt och kika film igår och tjocka oss med pizza, pomfrites och bjarnesås igår, nom nom.

Var i Göteborg Torsdag - Måndag iallafall, sen dess har jag varit i sommarstugan, åkt och plockat jordgubbar, sprungit runt på stan och varit på arbetsförmedlingen. Känner mig värsta lantlig, plockat jordgubbar, blåbär och svamp de senaste dagarna och rensat och gjort sylt (av jordgubbarna, inte svamparna), värsta huslig.

peas out!

Packar

Har varit på stan idag, första gången på länge, flängde runt lite med Louise där innan vi begav oss hem till henne på Våxnäs för lite pysselstund, fixa ett par shorts av ett par 3/4 byxor, resultatet blev faktiskt lite sött måste jag erkänna.  Träffade bror med tillhörande flickvän också, fick nycklar till lägenheten i GBG, så blir gött att få den för sig själv.  

Men nu ska jag gå och packa klart, tar tåget till Göteborg imorgonbitti, ska dit och kika på Winnerbäck, shoppa och kramas.. blir nog bra!
Vet dock inte när jag kommer hem än, har bara köpt ditresa, så vi får väl se när jag dyker upp igen. 


peas out 

Jag-dag

Idag ska jag bara friska till mig, ta ett långt bad, fixa naglar, hårinpackning, ansiktskmask och sånt tjejigt, behövs efter festival känner jag. Baka kladdkaka så jag kan tjocka mig lite också, som vanligt.

update

Tänkte försöka slänga ihop ett inlägg om studenten, sisådär några veckor senare..
Men har egentligen inte så mycket att säga om det faktiskt, kommer inte direkt sakna klassen eller så, är väl mer rutinerna och att ha folk omkring sig hela tiden. Fast den sista veckan där var nog bland de bästa dagarna i hela mitt liv, man fick ju passa på att njuta lite när allt handla om en själv.
Sen efter det bar det ju iväg till WTAI där man fick njuta av några av ens favoritband, jomantackar,

Och nu är man hemkommen från Arvikadfestivalen också, också sjukt roliga dagar. Det bästa var nog alla snälla människor som man fick umgås med, det var bra.
Nu sitter man här, sjuk och sliten, och funderar lite på vad som egentligen hände.. kanske drar en liten "bäst och sämst"-lista som Linn hade gjort, den som lever får se!Buss och gran.