Leeeeet the sunshine in

Ja, ännu en dag i solens sken, helbra.
Fick åka hem lite tidigare på grund av att jag mådde som en apa.
Satte mig i lugn och ro och väntade på bussen vid statyn på den nedre av de två "trappstegen", efter någon minut ser jag i ögonvrån att till höger kommer en kille på 30+ och ställer sig på nedre delen av statyn för att sätta sig på den övre, men icke!
Precis i sista sekunden ångrar han sig och ska sätta sig till vänster om mig istället, men istället för att gå ner, gå runt och kliva upp till vänster om mig (som en normal människa skulle göra) så kör han crotch in face, blev lite förvånad där, inte varje dag man har ett skrev i ansiket (eller är det..?) men jag hann inte reagera alltför stort.
Tar några sekunder också innan han tänder en cigarett och blåser rök in i örat på mig, (cancer i örat, någon?) och sprider även fint ut lite cigarettaska på mina kläder.  
Tillslut reser han sig upp för att gå, men precis innan gör han ett klokt beslut och bestämmer sig för att spotta, dock hade han inte överblivet stor salivproduktion (thank god) och det blev en fin torrspott (tänk vattenspridare/sprinkler), och vem sitter under honom om inte jag, smart tänkt där.

Lyckades tillslut komma hem till lilla ön i dess trygghet, hämtar posten och ser att min mp4-spelare har kommit, yiihaa, sätter mig på baksidan i solen med en banan i ena handen och paketet i andra, lägger ifrån mig bananen och sliter upp förpackningen, och det första som möter min blick är en stor fin spricka över hela skärmen. Ack denna glädje.
Men hej, inga sura miner, bananen var i alla fall god.

nämen

Neej, fan. skrev värsta inlägget så råka jag klicka bakåt.. whöö. det kan ju dö. Men försöker väl lite halvhjärtat igen..

Aja, sitter här och känner mig lite skallig. Ska klippa mig på onsdag iallafall, känns bra. Har inte klippt mig sen november tror jag, haha ^^
Ska försöka färga håret på mig själv också om någon dag, får se hur det går 8)
Har haft långledigt nu också, har gjort lite iallafall, (typ..), slappat (no shit sherlock), festat, varit bakfull, solat, sökt jobb och lagt massa pussel och annat onödigt som man inte behöver göra när man egentligen ska plugga ;D

Äntligen varmt och soligt ute, det va på tiden :D
Så snart dags för en glass vid älven tycker jag, nom nom nom.
Inte långt kvar heller, aah.

peas out!

MusiqAudioslave - Be Yourself

Someone falls to pieces
Sleeping all alone
Someone kills the pain
Spinning in the silence
She finally drifts away
Someone gets excited
In a chapel yard
And catches a boquet
Another lays a dozen
White roses on a grave

Yeah
And be yourself is all that you can do, yeah
To be yourself is all that you can do

Soool, soool, strååålande sool

Ja, en lektion imorgon och sedan helg.. har varit ledig hela dagen idag också, så det känns rätt okej.
Fan, börja skriva inlägget innan jag åkte till dansen.. blev en mening då :p

Våren är här nu också, känns redigt bra :D
Mm, hoppas helgen bli bra också ^________^ peppar redan nu! det enda hindret på vägen är en textkommunikationslektion, men med Emma som lagkamrat (plus en dator med internet..) ska det nog gå bra :D


peas out!

Hipp hipp hurra

image32


Jaaha, då var man 19 då.. ett år närmare 20 ^___^ hurray


(gillar att det ser ut som jag stoppar in en prilla i munnen :D)

Kalajs

Jaa, på lördag är fyller jaaag år (hurra!).. så hoppas ni alla kan komma :D Ju fler desto roligare!
Buss från torget 17.35 (via knappstad).. var beredda, middag + utgång! :D    PUSS.