Skoja bara?

Snälla säg att det inte är sant, http://www.aftonbladet.se/mode/article646811.ab

Why god, why?

IKEA - Stället med kassa kassar

Gick upp sex idag, fick med mig mina kära kompanjoner till IKEA att köa.
Kärlek på er! (You guys make my day..)


Vi kom dit vid cirkus tjugo över åtta, dock lite spring emellanåt och hämta varm choklad och borttappade tidningar (och vi får inte glömma halstabletterna..), stod där i en timme innan det blev lite action med lottdragning och Starboys, dock missade vi preecis Jimmy Jansson som började spela när vi gick in, attans!

När vi klev in i det helyllesvenska templet varade inte hallelujah ögonblicket särskilt länge innan vi slets tillbaka till verkligheten, där inne stod nämligen hela IKEA personalen och klappade händer och gav oss ett varmt, men även mycket pinsamt välkommnande.

Vi gick runt och kikade i godan ro, kändes som dom flesta andra IKEA varuhus konstigt nog, i slutet att vi hade lite bråttom, samtidigt som mitt magont börja kicka in, lovez it.
Ulle och jag kände vårat shoppingkrav trycka på och slet med oss lite saker på vägen ut. Vi fick även några fina filmkameror intryckte i nyllet, kan ju alltid hoppas på det bästa att man blir med på nyheterna eller nåt. Hrm.Väl nerpackade och mätta över allt gratisgodis som vi proppa i oss (vissa mer än andra *hostSARAhost*) så gav vi oss iväg till bussen, som vi inte behövde vänta många hundradelar på.

Vid det laget kände jag att jag behövde åka hem och knapra lite piller, kollade bussentiderna, JA, det går en om 3 minuter! Tog tag i min tunga IKEA kasse och skulle precis gå ut när man hör ett rivande ljud, ner tittar jag och alla mina saker ligger spridda på bussgolvet. VÄRT.
Bussen kör vidare och jag lägger mig på golvet och plockar upp sakerna, (hej titta gärna på, lungt sörru, skulle jag också gjort). Glad i hågen kliver jag ut på torget, vinkar hejdå till Ullz och får bärhjälp av B1 och B2 (Sara och Linn).
Skulle gå en buss om en 35 minuter, jaja.. Bättre än en timme.
B1 och B2 sticker iväg till skolan och jag konkar iväg till Konsum, gievz me some sugah plz.

Gammal tant som står och krånglar i kassan, vad annars?
Armarna börjar värka ikapp med magen, kliver iallafall ut i solen och sätter mig och väntar på bussen.
Kommer en efter sisådär 20 minuter.. Dock inte en jag kunde åka med och får vänligt gå och sätta mig och vänta 25 minuter till. Solen var min vän idag dock :' )

Resten av dagen har bara bestått av pillerknaprande, lathet och lite mat :)
Har även beställt Motörhead biljett och äntligen fått upp min annons på blocket (ge mig pengar då!).

Blir skolan imorrn och svänga med håret, hähä.


image7

Öronskador

Ja, håller på att få permanenta öronskador just nu.. Pappa har satt på en Sven-Ingvars skiva.. just nu hör jag "mörka ögon, och léendet du gav mig.." party här på hög nivå då :D erhm.

Skolan har börjat nu igen ja, men det är ju bara ETT år kvar, känns sepebra!
Fast jag kommer nog bli lite blödig över att lämna kompisarna, man vet ju inte vart alla tar vägen så :l
Men det behöver vi inte tänka på nu ^^ mjääh.Funderar på också om mina grannar hatar mig, sätter alltid på jättehög musik på shuffle när jag ska sola.. man vet aldrig vad som kommer.. dom får stå ut med endel ^^ som tur är så jobbar dom flesta vid tiderna jag solar :')
Men nu ska jag ta och sätta på lite bra musik.. högt :3

It's all 'bout the hair!

Ida och jag fick den förnäma uppgiften att färga Ulles hår idag, blev helfräsigt tycker jag :D Kolla bild på Ulles blogg vetja ->  http://yrtleturtle.blogg.se
Får även hoppas allt går bra med mitt hår imorgon ^__^
Ibland gör man saker som man kanske inte vill, men man tänker att det är lika bra i längden.. Eller så passar man på att ha roligt att ta konsekvenserna sedan.. Just nu blir det inget av det känns det som, dumunge :l


Ring, ring, bara du slår en signal

Mamma och pappa hade precis åkt iväg till sommarstugan för att hjälpa mormor rensa där nu när hon ska flytta tillbaka till stan, så ringde telefonen.. Beroende av nummerpresentatör som jag är var jag tvungen att kolla numret först, hm, ett mobilnummer jag inte kände igen, svarade iallafall om det var något viktigt. Och det var Andreas :D
Hade förut på dan gått och tänkt på att jag saknade dom, så ringde han, skoj ^^
Han berättade att dom hade ringt på morgonen och sagt att dom hade en lägenhet i GBG som dom kunde få komma och kolla på på torsdag :D
Den är 130 kvm stor, och dom är bara 3 pers, nästan lika stort som mitt (erhm, mamma och pappas) hus ^^ Dom får öppen spis, uteplats och massa annan skit.
Så om allt går som det ska så flyttar dom in i början av oktober :D
Blir bra och billig shopping för mig då :D tihi.


Kiwi


En söt liten video med en Kiwi :D

Halsband

Var på stan igår, köpte då bland annat små figurer på BR som jag gjorde till ett halsband idag, det blev rätt sött tycker jag :)

Ska iväg till Sunne vattenpark också om ett par timmar, ska bli latjo.
Pappas jobb som hyrt hela parken över kvällen och så får gratis hamburgare n stuff, yumyum :D
Älskar vattenland och såna saker, kommer ihåg när vi hade en liten vattenruschkana (?) på ett hotell i Ystad, åkte flera timmar per dag där. Efter några dagar fick jag skavsår på sidan av benet efter att ha åkt så mycket :') 

Tjockis

Ja, nu ska jag göra massa onyttig mat och sätta mig framför tv:n och titta på "Du är vad du äter".
HAH. tjockisar.

Skrubba

Hade lite tråkigt igårkväll, satte mig då och rita lite med tusch på ena armen, inte lika smart nu som då..
Vaknade med att jag hade fått tusch på andra armen också, och benet, och tröjan och i pannan xD
Så har stått ett tag nu och försökt skrubba bort det, gick tyvärr inte så jättenbra, det i pannan försvann dock som tur är ^^


Update

Ja, det var ju ett litet tag sen jag skrev här.. Är egentligen för lat för att ha blogg tror jag 8)
Har ju varit i Stockholm och shoppat, fast det var roligast att träffa småkusinerna, ser dom inte så ofta ^^

Sen i lördags var det poolparty hos Issa, med studsmatta och pool kan det inte bli tråkigt helt enkelt.

Annars har jag väl farit omkring här hemma och hjälpt till med plankor och så, även hunnit med lite solning (behövs, har ju en hel sommar att ta igen..)

Och idag blir det att skutta iväg till sommarstugan med linnsey och sars i 3 dagar, skåj!
Hoppas på fint väder bara. Men det klart det blir sol ^^ hm.
Ska väl gå och packa snart, åker om en timme typ :E
Tjipp!

Bwäh, vill ha!

Har haft bilden på datorn länge, men är helt kär i denhär jackan <3  :'D
image2